Николета Лозанова си е навила на пръста да раздели световноизвестния моден дизайнер Филип Плейн с ослепително красивата му приятелка Оксана. Тя се цели нависоко и е твърдо решена да стане г-жа Плейн, научи „Всеки ден“.

Не спира да пише на германеца в социалната мрежа и директно е попитала Плейн дали не иска да му отиде на гости в неговото огромно имение в Швейцария. Николета много искала да види с очите си лукса в дома на 27-годишния германец.
Двамата се познават още от 2013 година.

Плеймейтката оплете в мрежите си Плейн при гостуването му в България в края на октомври. След партито в столичен клуб по повод откриването на бутика на Филип нашенката го придружи до хотелската му стая.
Лозанова сама се постара новината да достигне до медиите. Красавицата даже замина с него за няколко дни на почивка. Според източниците ни Лозанова е хлътнала по дизайнера и крои грандиозни планове за тях двамата. Твърди се, че за забавленията си с нея немецът й се е отплатил подобаващо с пликче със сумата от 50 000 евро.

Филип не спира да я радва с подаръци. За рождения ден на Николета германецът лично й е изпратил подарък. Сребристата рокля е от последната колекция на Плейн.

„Николета беше на седмото небе от щастие, когато получи армагана, и тези, които не й вярваха за Филип, вече се убедиха, че тя се е амбицирала да го раздели с гаджето му Оксана“, коментираха запознати за „Всеки ден“.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook