Ким Кардашиян намира начин да извлече полза от всяка ситуация. Буквално. Последното й хрумване е да направи хапчета от плацентата на последното си бебе – Сейнт, които да пие, съобщава „Дейли Мейл”. За идеята се похвали самата риалити звезда. Според нея, хапчетата ще й помогнат да се справи със следродилната депресия.

Всъщност Ким направила същото след раждането и на първото си дете – момиченцето Норт, и била много доволна от резултатите. „Всъщност не съм чак такъв човек и не съм от тези, които някога биха си помислили да ядат собствената си плацента. И когато си казах „Яж си плацентата”, си представих замразена и изсушена, под формата на хапче, а не да я пържа като пържола и да я ям”, написа тя на сайта си.

35-годишната знаменитост била вдъхновена от свои приятели, които изпробвали метода за борба със следродилната депресия. „Казах си, защо не. Какво имам да губя”, сподели тя.

А резултатите били зашеметяващи. Като майка на две деца тя нямала никакви признаци на депресия. Тя разкрива, че усеща прилив на енергия всеки път, когато глътне хапче.

Ким не е първата знаменитост, която е изпробвала хапчетата с плацента. В Холивуд практиката става все по-популярна. Тя подозира и сестра си Кортни, която има три деца, че е прибегнала до същия антидепресант. Знае се, че през същата процедура са минали Холи Мадисън, Алиша Силвърстоун, Дженюъри Джоунс и др./Днес+
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook