След 12-годишно отсъствие от музикалната сцена певицата отново е тук с нов сингъл и 8 ремикса

„Секунда време” се казва песента, с която от днес ИРРА се завръща официално на музикалната сцена. Песента ще бъде представена за първи път в „Любими песни за любими хора” по БГ Радио. „Секунда време“ ще звучи ексклузивно само по БГ Радио в продължение на една седмица.

Екипът, с кого ИРРА работи по „Секунда време”, са добре познатите в поп музиката Мага (музика и аранжимент) и Добромир Банев, който помага на певицата при написването на текста. „Секунда време” е поп парче с електронно звучене. «Освен, че написа музиката и аранжимента, Мага е музикален продуцент на проекта и моята движеща сила в музикално отношение», споделя певицата.

В продължение на няколко месеца, ИРРА и Мага работят активно и по старите записи на певицата, които са променени до неузнаваемост. «Решихме да направим някои от най-любимите ми песни в изцяло нови аранжименти и да ги изпея на ново, за да звучат по-модерно». Сред траковете феновете ще чуят «Няма никой друг», «Тайни», «Необяснимо» и други емблематични песни на ИРРА .

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook