Свежо, артистично и вкусно – такова ще бъде началото на втория сезон на „Черешката на тортата“, обещават от екипа на кулинарното шоу по Нова телевизия.

В седмицата от 20 до 24 февруари, участниците ще разкрият неподозирани страни от своя кулинарен и житейски опит – някои ще направят дебют в кухнята, други ще смаят с неочаквани кулинарни предложения, а трети ще вдигнат на крак дори съседите.

Стартът на новите епизоди ще постави фротменът на D2 – Дидо, който ще приготви типично зимно меню, но не от добруджанския, а от индийския край. Изживяването ще бъде много люто, а основното ястие ще е повече от екстравагантно – пържена краставица. Освен кулинарни, Дидо ще приготви за гостите си и специални музикални изненади.

Във вторник домакин ще бъде Алекс Сърчаджиева. При нея пържената краставица ще бъде заменена с еленско, сланинка и туршийка, полети с домашно вино и ракия. Макар това да бъде дебютът на актрисата в кухнята, тя ще изненада всички с кулинарните си умения, а вечерта ще завърши не къде да е, а върху масата.

В сряда зрителите ще гостуват на певицата и актриса Нона Йотова. Тя ще приготви богато интернационално меню – турска салата, скариди, пиле по шопски, свинско с кисело зеле и тирамису. Съпругата на бившия вътрешен министър Богомил Бонев ще изненада със специалния си гост – финалистът от X Factor, Богомил Бонев.

Кулинарните си умения в четвъртък ще доказва певицата Рут Колева. Тя ще очарова гостите с интересни рецепти и ще докаже, че макар и най-млада, е най-опитна в кухнята. На вечерята Рут Колева ще покани група, която ще вдигне на крак дори съседите.

Последният домакин ще бъде Магомед Алиев – Мага. Съдията в X Factor ще разходи гостите си в своето звукозаписно студио, ще ги запознае с жената до себе си, ще сготви пред очите им и ще постави впечатляващ финал на седмицата, приготвяйки круша, варена във вино.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com