Лятното музикално предложение от красивата ни певица Светла Иванова носи името “Истински лъжи”. Песента е по музика на Момчил Колев, аранжимент на DJ Rossko (бивш член на Deep Zone Project) и текст на Александър Петров. Към успешния екип се прибавя и режисьора на повечето й клипове – Васил Стефанов, който до края на месеца ще завърши монтажа на видеото към песента. В него е използвал интересния похват “stop motion”, който изисква много детайлни снимки и тяхното раздвижване. За целта са направени над 3000 кадъра в зала. Ще видим Светла облечена в последна линия “Burberry”, “Damir Doma”, “Vivienne Westood”, “Christopher Kane” и др.

Светла Иванова, Deep Zone Project, песен, "Истински лъжи"

В новото видео певицата си партнира и танцува с манекен. Не си мислете за красивите манекени снимани в повечето ни родни клипове, а за манекен-кукла.

“Истински лъжи” е третата поредна песен на Светла Иванова (след баладата “Някъде там” и “Любов и кафе”), която ни представя от предстоящия си албум. Той ще бъде издаден до края на годината. От него талантливата изпълнителка обещава да пусне в ефир поне още две песни, едната от които по нейна музика.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook