Всички британци очакват, че херцогинята на Кеймбридж притежава безупречни маниери. Но за съжаление писмо, написано саморъчно от Кейт Мидълтън и изпратено до Ол Ингланд Клъб, разкри, че правописът не е от най-силните й черти.

Макар че е завършила престижно училище и има университетско образование, благодарственото й в писмото до представители на клуба след посещение през юли 2008 г., има две правописни грешки. В писмото, което беше показано в музея на Уимбълдън, тя пише „quite“ вместо „quiet“ и „til“ вместо „till“.

Мидълтън е учила в колежа Марлборо, където сега таксата за записване е 29 000 паунда на година, след което продължава образованието си в университета Сейнт Андрюс. В писмото от две страници Кейт пише: „Уважаеми господине, благодаря ви за любезното гостоприемство на Уимбълдън миналата седмица. Аз и приятелката ми прекарахме чудесно и беше прекрасно, че успяхме да се насладим на деня, знаейки, че можем да имаме малко спокойствие и тишина. Беше прекрасен спокоен ден и ние дори прекарахме част от него на хълма Хенман/Мъри, където много се забавлявахме. Наистина не очаквах, че ще бъда приета с такова гостоприемство и със сигурност не очаквах да гледам някой от мачовете на централния корт. Надявам се, че турнирът ще приключи без проблеми и че фантастичното време ще се задържи до края на седмицата. Отново ви благодаря, че направихте посещението ми толкова забавно и приятно“.

Херцогинята дала разрешение писмото да бъде показано в музея, вероятно без да осъзнава допуснатите грешки в него.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com