Група Иерихон ще представи пред публика и медии дебютния си видеоклип към сингъла „Много“ от втория си албум „Стъпка През“. Промоцията ще се състои на 30 юни.

Музикантите обещават продукт с уникална концепция, дизайн и сюжетна линия, създадена от самите тях. Стоян (китара, вокали) и Мартина (цигулка, вокали, клавишни) споделят: „Винаги правим нещата с много хъс и ентусиазъм, това видео не е изключение. Опитали сме се визуално да подсилим настроението и емоцията, които хората са свикнали да получават от нашата музика. Често в текстовете си говорим за сериозни неща, а това е един нов, енергичен и лъчезарен поглед над тези важни за нас теми.“

Видеото е реализирано с подкрепата на CREATIVE HALL студио. Режисьор е Янко Велков – Янец, продуцент Марси Б, оператор Иван Дончев, монтаж Михаил Бойчев, пантограф Боян Карамфилов, сценография Станимир Генов, грим Румен Чакъров.

По време на промоцията, всички гости на клуба ще получат като подарък втория албум на бандата. „Решихме да направим този жест към нашите фенове, защото те винаги очакват от нас много емоция и настроение. Подаряваме им всичко това – нов видеоклип и втория ни албум” – обясни Боби (бас, вокал).

Същата вечер, феновете на Иерихон ще могат да чуят на живо и едни от най-големите им хитове, между които и песента “Smile”, с която се класираха на 2-ро място в тазгодишното издание на конкурса „Българската песен за Евровизия”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook