Ясни са имената, които ще вземат участие на Балканските музикални награди. На 4 юни площад Батенберг ще събере част от най-успешните изпълнители на Балканите.

Освен печелившите в категорията за Песен на Балканите от всяка държава, зрителите ще видят и още гост-изпълнители.

Турската рок група Манга потвърди своето участие. През 2010 г. Manga се класира на 2-ро място на Евровизия с парчето We Could Be The Same. Освен това са и носители на награда за банда от MTV.

Румънците Radio Killer също ще станат част от събитието. Безспорните им хитове Be Free и Lonely Heart ги изстреляха до челните места на европейските класации. Те ще пристигнат в България веднага след свой концерт в Москва. На родна земя ще се срещнат с Inna, която ще направи микс от хитовете си от последните години.

Йоанна и Поли Генова са българските поп изпълнители, които ще зарадват многомилионната аудитория. Алисия, Тони Стораро, Емануела и Теодора също се готвят за грандиозния спектакъл. Master Tempo и Giorgos Giannias ще пристигнат от съседна Гърция. Албанският хитмейкър Флори също ще представи своя песен – в дует с Elvana Gjata.

И още – Natasa Bekvalac /Сърбия/, Aurela Gace feat. Dr. Flori & Marsel /Албания/, група Colonia /Хърватия/, Emre Aydin /Турция/, Elena Risteska /Македония/, Rebeka Dremelj /Словения/, Armin Muzaferija /Босна и Херцеговина/.

Сарит Хадад ще се завърне отново в България. Тя вече изказа своите добри впечатления, след като преди дни гостува в страната ни, за да запише дуетна песен с Алисия.

С голямо нетърпение публиката очаква Горан Брегович. Той ще пристигне в България със своя Оркестър за сватби и погребения.

На 4 юни зрителите ще разберат и кой грабва призовете за „Певец”, „Певица”, „Видеоклип”, „Дует/Група” и „Балкански проект”.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu