Интересен слух обикаля кухнята на частната телевизия БиТиВи. Той касае театралната актриса Елен Колева, която изненадващо се превърна във водеща на прясно стартиралото кулинарно шоу „Lord of the Chefs“.

Репортер на в. „Контра“ се добрал до информацията, че поста на синеоката хубавица от филма „Шивачки“ е коствал на богатото й гадже 150 000лв., които влезли в джоба на Слави Трифонов.

Според медиата веднага щом узнал за намеренията на гологлавия шоумен да пуска нов телевизионен формат Александър Найденов, по-известен като г-н Олинеза, се свързал с него, за да набута любимата си, макар тя да няма телевизионен опит.

Милионерът се срещнал на вечеря с Трифонов в „Кемпински“, където обсъдили приема на актрисата. Слави в началото се дърпал, но след като разбрал, че става въпрос за солидна сума – приел, съобщава Lifestyle.bg

Така банковата му сметка набъбнала значително, а на кастингът за избор на водещия се оказал чисто фиктивна работа. Най-много внимание се обърнало на Колева, която цъфтяла от предоставената й възможност.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: hotnews.bg