Десислава взима участие в озвучаването на дългоочакваната 3D анимация „РИО” на 20th Century Fox. Българската премиера на филма е на 8 април 2011г.

Сюжетът на “Рио” разказва историята на Блу (рядък вид папагал), който мисли, че е последния от своя вид. Когато разбира, че има още един, който е „тя” (буйната и самостоятелна Джуъл), Блу напуска клетката си в Минесота и се отправя за Рио. Когато двата съвсем различни като характер папагали се срещат, ситуацията съвсем не е любов от пръв поглед.

Но неочаквано, Блу и Джуъл се впускат в голямо приключение, при което ще научат за приятелството, любовта, куража и това, да бъдеш отворен към безбройните чудеса, които живота ти предлага.

Сценарият е дело на Дон Раймър, работил над филмите “Агент XXL” и “Космическа коледа”, продуценти са Брус Андeрсън (“Ледена епоха 2: Разтопяването”) и Крис Дженкинс (“Атлантида: Изгубената империя”), а режисьор е Карлос Салдана, който отговаряше за първата и третата „Ледена епоха” и „Роботи”. В триизмерната анимация участват гласовете на Десислава, Румънеца и Енчев и др.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook