Вече е в ход подготовката на ФСБ за предстоящото концертно турне на групата. В процес на уточняване са музикантите, с които Триото ще поднесе новата си концертна програма на публиката. Асоциирането на млади музиканти към ФСБ, започнало от Новогодишния концерт на групата на площад Батенберг, организиран от БНТ по повод приемането на България в ,ЕС ще има своето продължение.

Както е известно, освен феновете предплатили още неиздадения албум, единственият спонсор, спомогнал за реализирането му, е от Варна. Константин Щерев, който живее и работи във Великобритания е запазил скъп спомен от концертите на ФСБ в родния му град преди години, колекционирал е албумите им и е отнесъл в добрата стара Англия късче музика от България – музиката на ФСБ.
Жест на благодарност е изборът на Румен, Косьо и Иван да уважат първо публиката в Морската ни столица на 8 декември.

Не е случайно и съвпадението със Студентския празник. Впечатляващата концертна програма, звук, осветление и мултимедия, която легендарната група подготвя, ще бъде поздрав и към младите българи, които получават висшето си образование във варненските университети.
В Пловдив бандата ще свири на 10 декември. Цената на билетите е 30 лева за правостоящи, и 50 лева за VIP сектора.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: podtepeto.com