Маги Халваджиян засне видео клип на новото парче на Стоян Петров „Леден”. Убийствената балада в стил Линкинт пар бе снимана в пустинна местност край Сливница близо до София. Това е първият музикален клип, за чиито снимки е използвана кинаджийската супер камера „Фантом”, щракаща по 1000 кадъра в секунда.

ТВ гуруто пък, чиято е и идеята за клипа, режисира лично музикален проект на роден изпълнител от доста време насам. Красива визия, динамика и страст се преплитат със страхотното изпълнение на Стоян. Кулминацията е взрив на автомобил, заснет в каданс.

Стоян е с изцяло променена визия, благодарение на стилистката си Ива Филипова. Той носи кубинки, шотландска пола, а вратът и ръцете му са татуирани специално за случая в стил пънк.

Песента „Леден” е по музика на един от композиторите на култовата група „Линнкин парк”, а текстът е на нашумялата Гери Турийска. За модерния саунд, в който са вкарани и елементи на аренби, е „виновен” аранжьорът Светльо Къслев. „Леден” се явява своеобразно идейно продължение на парчето „Да продължим”, реализирано преди няколко месеца. Оттук нататък певецът се зарича да работи в по-твърд музикален стил.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu