Че българската публика е сред най-всеотдайните в света спор няма, но сега идва удобен момент да затвърдим този факт повече от всякога.

Голямата четворка на траша – Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax избраха именно шоуто им в София да бъде показано на милионите метъл фенове по целия свят.

Концертът на 22 юни в рамките на първото издание на Sofia Rocks, подкрепено от Sonisphere Festival ще бъде излъчено в HD формат в над 450 киносалона в САЩ и в над 350 в Европа, Канада и Латинска Америка чрез магията на сателитните технологии. Това ще се случи веднага след края на събитието на Национален стадион „Васил Левски“ в София.

Билети за прожекциите могат да се поръчат на thebigfourlive.com, където са изброени и всички кина, които ще излъчват нашата фестивална дата. Продажбите започват от днес (21 май) в САЩ и от 28 май в останалата част от света.

В първия ден от Sofia Rocks на 22 юни ще видим Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrаx. На 23 юни на сцената ще се качат Manowar, Alice In Chains, Mastodon, Stone Sour и хедлайнерите Rammstein.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com