Първото стереоскопично 3D реално видео в България вече е факт. То е към новото парче на Атлас „Така се събужда денят“.

Първото 3D реално видео у нас бе заснето при екстремни условия на еднa от най-известните природни забележителности в света – Белоградчишките скали. „Така се събужда денят“ е изцяло по музика и текст на група Атлас. „Парчето е нетипично за нас, едно закачливо намигване към 60-те години“, обяснява фронтменът на групата Веско Зерлиев. Той за пръв път експериментира в оперното пеене, при записването на беквокалите на песента.

Новото 3D видео е една от най-скъпите продукции, снимани досега у нас. Клипът е дело на режисьора Андрей Хадживасилев и неговия екип от „Revive Vision“. Фон на видеото стават известната Белоградчишка крепост и Белоградчишките скали, които достигат височина до 200 метра. По време на снимките вокалът на групата претърпява инцидент, при който сериозно наранява десния си крак. Въпреки получения хематом и силните болки обаче, Веско се държи мъжки. След намесата на лекарски екип, той успява да завърши снимките.

Във видеото участва и младата цигуларка Йолина Чолакова, която играе ролята на тайнствена муза. Във видеото момчетата от Атлас са облечени в стилни дрехи на Andrews Fashion. Снимките са осъществени със специалното съдействие на Община Белоградчик и подкрепата на ТТЛ и рекламна агенция „ЕДИТ”.

Видеото скоро ще е готово, а промоцията му ще бъде в първите дни на месец юни.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu