Един от най-колоритните актьори в българския сериал „Стъклен дом“ – Юлиан Вергов, ще пресъздаде образа на безскрупулния и манипулативен бизнесмен Николай Жеков.

Той е големият играч – мъжът, който трябва да успее на всяка цена. Николай вижда във всяка ситуация начин да спечели.

Дъщеря му Сиана Жекова – в ролята е младата актриса Радина Кърджилова, пък е пълна негова противоположност, като най-ценното нещо в живота й е любовта. Тя е готова да страда, да се жертва и да търпи всичко заради момчето, което обича.

Зрителите ще имат възможността да видят Ставреви като представители на класическото българско патриархално семейство – те са забавни и естествени.

Краси Ранков ще бъде в ролята на бивш полицай, зает с охраната на мола. Неговата съпруга Ваня е фризьорка, запалена по хороскопи и езотерика, изключително забавна, емоционална и искрена жена.

Синът на тази колоритна двойка е Хари Ставрев, в ролята – Явор Бахаров. Той е едно съвременно момче – бунтар, който почти винаги е в конфликт с родителите си.

За него всичко е ден за ден, като най-ценното, което притежава, е свободата. Хари мрази парите и богатите. Според него, всички биха били по-щастливи, ако живееха на плажа и караха сърф.

„Стъклен дом“ стартира на 11 април от 20:00 часа в ефира на bTV. Поредицата ще бъде излъчвана всяка неделя. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев – „Камера“ ООД.
Станете почитатели във Facebook

Източник: avtora.com