Новата британска сензация в света на музиката – Сюзън Бойл (Susan Boyle) разкри, че започва работа над втори студиен албум.

Това се случва броени месеци след появата на дебютния й проект – I Dreamed a Dream, поставил началото на куп рекорди в музикалните класации.

„Надявам се да се справя още по-добре, а и имам усещането, че това ще е наистина фантастичен албум. Вероятно ще включва и няколко песни, написани специално за мен, освен традиционните кавъри.

Обожавам записите – това е нещо, което изпълва дните ми с положителна енергия“, разкрива Бойл. Тя коментира и желанието на скандалната й колежка Lady GaGa да реализира съвместен проект с нея самата.

„С удоволствие бих откликнала на поканата. Тя е невероятен артист и изпълнител, притежава неповторима индивидуалност и за мен ще е чест да работим заедно. Обожавам музиката й и особено сценичните й костюми“, признава Бойл, след което се пошегува, че би била идеален вариант за .. продължението на видеото на хита на Lady GaGa и Бийонсе – Telephone.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com