С кого от двамата си партньори от “Дневниците на Вампира” е гадже Нина Добрев , гадаят американските медии.

Младата българска надежда в Холивуд и звезда във вампирския тв сериал даде повод за много клюки на обсъждане на популярното шоу заедно с двамата си колеги “братя вампири” Пол Уесли (28) и Ян Съмерхолдер (31) в “Пали Фест” в Бевърли Хилс малко преди Великден.

Насъбралите се журналисти бяха фокусирани не толкова в сериала, колкото в безспорната химия между Нина и Ян.

“Когато те не си играеха на докосване и погледи един с друг, Ян буквално я засипваше с комплименти. Когато Нина се колебаеше за обличането на корсети по време на снимките на епизоди от по-стари времена, Ян я окуражаваше: “Отива ти! Изглеждаш удивително!”, издаде човек от кухнята на сериала, който върви по американската телевизия CW.

Нина неведнъж е споделяла пред американски медии “твърдите” си убеждения, че никога няма да има интимна връзка с колега, който играе в същия проект, визирайки Пол и Ян от “Дневниците на Вампира”. По-наблюдателните в артсредите в Ел Ей обаче са категорични, че хубавата българка тотално е променила мнението си по отношение на Ян, който е 10 години по-зрял от нея.

Като капак на всички слухове Нина и Ян бяха щракнати от папарак на LAX (лосанджелиската аерогара).

Изненадата бе голяма, защото на 28 февруари т.г. красавецът Ян беше уловен за ръчичка в Ню Йорк с последната си приятелка Меган Аулд.

Но вероятно блондинката е заменена с красивата българка около великденските празници.

Родената в София, но израснала в Канада българка, беше свързана и с младите звезди Джо Джонас и Джейми Джонстън, но и за двамата слуховете не бяха потвърдени от нея.

С връстника си Джейми тя играе заедно в “Де Граси: Следващото поколение” и за него казва, че отношенията им са изцяло приятелски.

Запитана от “Труд” има ли гадже, Нина отговаря многозначително: “Може би”, държейки зад плътна завеса личния си живот от любопитните очи на медиите.
Станете почитатели във Facebook

Източник: hotnews.bg