Холивудският секссимвол Мегън Фокс (Megan Fox) може да дойде на снимки в България.

Според последните новини от Меката на киното, красавицата е получила предложение да изпълни главната роля в новия римейк на фентъзи блокбъстъра „Червената Соня“ (The Red Sonja) след изненадващия отказ на колежката й Роуз Макгоуън.

Продукцията ще е дело на Millenium Films, които са и в основата на новия филмов хит „Конан Варварина“, който очакваме да бъде заснет в България. Студията на Millenium в столичния квартал Бояна се считат за едни от най-добрите в Европа и именно по тази причина шансовете лентата да бъде реализирана у нас неимоверно нарастват.

Засега се знае само, че режисьор на „Червената Соня“ ще е Дъглас Арникоски, а продуцент ще е небеизвестният Робърт Родригес (Robert Rodriguez), на когото дължим заглавия като „Десперадо“ и „Имало едно време в Мексико“.

Колкото до оригинала, той се появява на екран през далечната 1985 година и превръща в звезда непознатата дотогава датчанка Бриджит Нилсен (Brigitte Nielsen), която партнира на Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger). По-късно Нилсен става и съпруга на друго добре познато в Холивуд име – това на Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone).
Станете почитатели във Facebook

Източник: avtora.com