На старта на новия Big Brother (този път изцяло на семейна основа), очакваме поредните нови звезди да изгреят на родния небосклон.

Какво обаче се случва със старите такива?! Едва ли са много тези, които знаят, че бившата риалити героиня Зара повече от 4 месеца не е част от българската действителност, тъй като бори мечтите си не къде да е, а в световния мегаполис – Ню Йорк.

Сексапилната варненка, която демонстрира и естествени и тунинговани прелести в родния Playboy, учи актьорско майсторство в САЩ, тъй като отдавна има желание да се пробва като актриса. Въпреки мащабите на това начинание обаче, Зара е категорична, че не смята на всяка цена да „покорява“ Холивуд.

„В България вече нищо не може да ме грабне, взела съм с пълни шепи от всичко и съм видяла твърде много“, добавя тя и уточнява, че финансирането на новото й начинание, включващо дори елитни курсове в Голямата ябълка, е дело на „страхотен човек, който е сбъднал мечтата й“.

Първоначалното предположение, че това е бившият й приятел – бизнесмена Христо Сираков набързо бе отхвърлено, за да се стигне до слухове, според които въпросната личност е самият Васил Божков.

Дали Зара ще успее да напомни за себе си, както го сториха и други имена с български корени като Соня Васи, бившата адреналинка Ени или Нина Добрев, за която ви споменахме наскоро, бъдещето само ще покаже…
Източник: avtora.com