Чаровната певица от каталога на Ара мюзик Виктория е готова с първия си видеоклип към песента „Издирва се”. Сексапилната изпълнителка застава смело пред обектива на Николай Нанков и захвърля дрехи и задръжки. В една от сцените певицата остава гола, като крие прелести зад облегалката на ефектен стол. Въпреки че това е първият видеоклип на русокосата съблазън, тя се справила отлично с поставените задачи и въобще не се притеснявала от по-горещите сцени в лентата.

„От много години ми е мечта да стана певица! Посещавала съм различни музикални педагози, ходела съм на уроци по солфеж и бях сигурна, че един ден мечтата ми ще се сбъдне!”, споделя Виктория.

Това е първото видеоклипирано парче на младата изпълнителка, но почитателите на попфолк музиката я познават от ефира на Фен тв с дебютното й парче „Усещам те аз”, което се върти от преди година. Сингълът на красивата Виктория е включен в компилацията „FRESH HITS лято vol.8”, която е издавана и разпространявана от Ара аудио видео през 2009г. Благодарение на първата си песен през изминалата година Виктория намери място и в номинациите на ФЕН ТВ за дебют.

Виктория е родена в град Плевен на 3 септември и притежава топъл, лиричен глас с характерен тембър. От малка трупа музикален опит като посещава уроци по солфеж и вокални педагози, които я подготвят за „голямата” сцена.

Виктория се определя като амбициозна и емоционална, романтичка с добра душа, която е голям инат- науми ли си нещо, го преследва докрай. Блондинката споделя, че винаги е искала да стане певица и да изпълнява модерен попфолк и песни с поп звучене. Неин кумир от световната музикална сцена е Хулио Иглесиас и мечтае един ден да направи дует с него или със сина му Енрике, любима изпълнителка на Виктория е сръбската мега звезда Цеца.

Виктория винаги гледа позитивно на живота и постоянно се усмихва. Вярва, че Бог и доброто у хората е силата, която помага на всички и че с оптимизъм трябва да се гледа на нещата, каквото и да ти се случва. Девизът й е: „Животът е като огледало, ако му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!”

Младата певица е съчетание на отлична визия, добри гласови данни и естествен магнетизъм, което дава сериозна заявка за добро музикално бъдеще.
Източник: erogance.eu