След Мис Плеймейт 2006 Николета Лозанова и топмодела Венета Харизанова , сега и поп фолк дивата Андреа осъмна с профил в сайт за скъпоплатени компаньонки.

Доколко обаче той е реалистичен, е трудно да се прецени, като по-скоро залагаме на импровизаторски умения от страна на някой шегобиец, тъй като регистрацията е преди по-малко от седмица и точно в разгара на скандала с предишните две дами.

Въпросният профил се намира в страницата Seeking Arrangement, а фолк фурията е представена като 23-годишна красавица, висока 173 сантиметра, със слабо телосложение, сини очи и руса коса. Тя не пие и не пуши (но пък очевидно ходи по мъже).

За съжаление на голямата ни боксова надежда Кубрат Пулев, когото на галено наричаме „Кобрата“, в графата „обвързана“ е посочено „не“.

„Търся мъж за много забавни и приятни моменти“, сочи профилът на Андреа, като е посочила, че търси… Sugar Daddy или Sugar Mamma. От последното категорично можем да си направим извода, че едва ли регистрацията е дело на самата сексбомба, тъй като определено е в доста майтапчийска насока.

Дали самата Андреа обаче ще прояви чувство за хумор е доста спорно, ако вземем предвид примера на колежката й Николета. Тя първо се закани да съди медията, от която излезе публикацията, а след това заяви, че напуска България.
Източник: avtora.com