Скандалът с бившата Мис Плеймейт Николета Лозанова продължава да набира скорост.

След като преди броени дни, пресата бе заляна от заглавия, според които сексапилната брюнетка „заработва“ допълнителни приходи като високоплатена компаньонка на повикване, тя заплаши със съд интернет сайта, от който тръгнаха слуховете.

От въпросната страница, за която е публична тайна, че е собственост на Николай Бареков, се оправдаха, че просто са дали гласност на факта, че името и снимки на Николета по бельо фигурират в един от известните английски портали за елитни проститутки – aramis-london-escort.

На профила тя е представена под псевдонима Миа, като са дадени и цени за услугите й – от 300 британски лири за час до 1200 за цяла нощ. Самата Николета е категорична, че „през живота си не е стъпвала в английската столица и обвини авторите на статията, че лично са я регистрирали в страницата, за да изфабрикуват материала си“.

Кой крив и кой прав, така и не става ясно, но разследване на в.Труд показа, че адресът на агенцията Aramis е регистриран в САЩ, като за собственик е посочен .. Портос Мис.

От телевизионния канал 3 пък са се свързали с посочения телефонен номер, от който са заявили, че „Мия в момента не е на разположение“ и им е било препоръчано друго момиче, а няколко часа по-късно телефонът е бил изключен. Малко след това снимките са били премахнати от профила на агенцията.

Без да се намесваме в скандала, само ще посочим, че от НАП са решили да проверят приходите на Николета, което най-вероятно окончателно ще изясни случаят.
Източник: avtora.com