Точно в 9. 00 ч. на 8 март 2010 г. вратата на офиса на бул. „Стамболийски” беше лично отворена от месарския бос Димитър Пачеджиев, който с широко отворени обятия покани първата гостенката – една от най-скандално-еротичните жени в България – Светлана Терзиева – Сесил! Поводът – международния празник на жената – 8-ми март и Сесил – като първи официален гост в най-новото начинание на скандално отстранения от Нова Телевизия и „Здравей България” – Милен Цветков и новото му уеб-тв-шоу в сайта „www. ZaNachalo.com”!

Водещите Милен Цветков и Иво Тодоров разговаряха със своята любимка и приятелка Сесил за любовта, за тайните на жените и за секса. И още – за истинските ОРГАЗМИ в живота!!!… Страстите се разгоряха, когато Сесил сподели, че е фен на оралната любов във всички посоки и разказа една история – легенда, свързана с министъра без портфейл Божидар Димитров, ценител на този вид любовна игра, според някои „зли езици”. После тримата скандални събеседници подробно обсъдиха огромното деколте на кметицата на София – Йорданка Фандъкова, която публично показа пищните си форми на Виенския бал наскоро. Сесил уточни, че точно днес е инициативата й в Столична Община, където всички жени, които обядват там на празника, ще бъдат посрещнати от режисьора Андрей Слабаков, с по една саксия с цветя, като начало на кампанията „За зелена – София”! Инициативата беше категоризирана като СОЦ-ПОСТМОДЕРНИСТИЧНА, но доброжелателно, защото всяка кампания в началото, е добре да бъде приемана позитивно! Всички в студиото бяха единодушни, че са в пълна хармония със себе си, изпълнени с позитивизъм, и най-вече, че въобще не ги засяга негативизва в интернет и медийното прастранство, а Милен Цветков уточни, че не реагира вече НИКАК на заглавия, като: „Милен Цветков – спонсориран от престъпник!”.

Независимо, че Милен Цветков не празнува 8-ми март, а счита че мъжа трябва да ухажава, почита и прави любов, всеки един миг с любимите жени, под „натиска” на „консервативния”, за него, главен редактор и съводещ – Иво Тодоров – те подариха на Сесил светло-розови лалета, в знак, че имено Тя олицетворява истинската жена!… После Иво Тодоров, който е талантлив писател и поет, прочете едно от своите любовни стихотворения, за да може романтичната вълна да остане задълго в празничното пространство!…
Очаквайте снимки във фен страницата ни във Facebook.