В разгара на суперуспешното си юбилейно турне – 40-години на сцена, легендите на руския рок Машина времени не престават да изненадват своите фенове. Съвсем скоро групата пусна на пазара едноименна серия тоалетна вода за мъже, съвместно с една от най-големите парфюмерийни компании в Русия. Уникалният аромат е създаден специално за 40-годишния юбилей на руските мегазвезди, а неколцина родни късметлии ще се сдобият с него в София на 10 март, в деня на грандиозния мегаконцерт на Машина Времени в зала 1 на НДК. Рокдинозаврите ще подарят лично своя пафюм на избрани фенове, закупили билет за историческия им лайф в България!

Концепцията на аромата “Машина Времени” е разработена от френски парфюмеристи, въз основа на личните вкусове и предпочитания на всеки от музикантите в групата. “Той е вдъхновен от музикалните композиции на бандата, текстовете написани на път, страниците с ноти, попили дима от цигари, пръските Куба Либре, аромата на сутрешното кафе и чувството за безгранична свобода. А ако се заслушаш, може да уловиш и притихналите китарни ритми” – така описват продукта неговите създатели. В тоалетната вода, вдъхновена от рокдинозаврите могат да се уловят нотки италиански бергамот, кубински ром и пури, които плавно се заменят с ухание на индийско орехче, листа от египетски гераниум, канела и жасмин. Завършеност на благоуханната композиция се придава от благородните нотки пачули, кожа, сибирски кедър и дъб.

По време на своето гостуване в София, Машина Времени ще отделят време за лична среща с българските си фенове.Наред с едноименния мъжки парфюм, който ще подарят на почитателите си, рокаджиите са приготвили за всеки уникално колекционерско копие от новия си албум «Машины не парковать».Всеки диск ще е разписан с автографите на музикантите.
Руските мегазвезди Машина Времени пристигат с екипа си от 10 души на 9 март, на VIP-летище София, с директен полет от Москва! На 10 март от 20:00 ч., рок динозаврите ще забият здрав рок на сцената на зала 1 на НДК, по покана на компания DEGRIS.