Поради плътната си програма с ангажименти, моделът на „Визаж” Мартин Мартинов не успя да пристигне навреме за поредния полет, който да го отведе към световните подиуми. И така Мартин пристигна в Южна Корея с един ден закъснение за репетициите за грандиозния финал на „Мистър Свят 2010”. Мартин Мартинов беше избран от централата на „Мистър Свят” през 2009 г. да представи страната ни финала на предстоящия световен конкурс в Сеул. Поради отменянето на събитието за 2009 и пренасочване на датите за 2010 атрактивният българин едва успя да преорганизира програмата си така, че да успее да пристигне в Южна Корея, където го чака сериозна подготовка за финала на 27 март.

В надпревара за титлата ще се съревновават представители от 80 държави по света. Част от “изпитанията”, които световната централа на конкурса е подготвила за кандидатите включва екстремни спортни съревнования, както и изпробване на кулинарните умения при приготвянето на местни корейски ястия.

Кандидатите ще бъдат оценявани за стил, сценично присъствие и цялостно излъчване и харизма. Победителят в конкурса ще се сдобие също така и с титлата “Най-желан мъж на Света”, както и с парична награда от 50.000 щ.д.

След приключването на конкурса Мартин ще продължи своите успешни изяви като модел в Азия, където го чакат ангажименти в Хонк Конг и Южна Корея.
Източник: erogance.eu