Константин и новата му приятелка Надежда се сгодиха! Бдителни агенти на „ШОУ“ засякоха преди няколко дни фолкпевеца и половинката му да си избират пръстени в МОЛ-а на столичния бул. „Стамболийски“.

Облечени неглиже, Коцето и Надя прекараха повече от час в най-скъпия бутик за бижута, откъдето си купиха два еднакви пръстена от бяло злато, подобни на венчални халки, разкриват очевидци. Блондинката си харесала и лъскав часовник, но след като научил астрономическата му цена, годеникът й отказал да й го вземе, клюкарят още продавачки в МОЛ-а…

Както „ШОУ“ още преди месец пръв съобщи, Коцето и студентката-първокурсничка вече живеят заедно и планират брак и бебе. Засега обаче тя още не е бременна, както се говореше. „Много обичам Константин и искам да имам дете от него“, призна публично и самата Надя след нашите разкрития. „Няма нещо, което да не харесвам в него. Радва ме, че той е желан от много жени. Не съм ревнива…

Коцето хърка много мило – като котенце мърка“, сподели още сладката блондинка, която вече си е пренесла целия багаж в дома на плейбоя и го следва навсякъде – и по концертни изяви, и на снимки, и по интервюта. Двамата обаче категорично отричат, че между тях е имало нещо, докато той е бил с Райна, макар според запознати това да е точно така.

„След като се разделихме, активизирахме връзката си с Надя. С Райна се чуваме, говорим си, съветваме се като колеги. Винаги оставам по някакъв начин близък с хората, с които съм живял“, твърди изпълнителят на „Ти си само 8-и клас“. Това обаче не му попречи миналата седмица да се изгаври с бившата си любима.
Той унизи публично Райна по време на церемонията на годишните награди на „Пайнер“, провела се преди десетина дни.

Докато Пилето представяше дуета си със Стефан Митров, пияният й ексгоденик избухнал в смях и заявил пред аверите си по чашка: „Съсипала е песента. Не може да си представи колко смешно стои на сцената“. На масата до него били Борис Дали и Илиян, както и други гости на наградите „Планета“, предаде БЛИЦ.

Камерите на медията дори са запечатили подигравателния смях на Константин. В момента, в който Райна излиза на сцената, ясно се вижда изцепката на бившия й, твърдят и тв-зрители. „Бате, тя си мислеше, че ще направи парчето хит като моята с Преслава, но нещо не й се получи“, коментирал пред колегите си изпълнителят на „Не ми пречи“.
Източник: hotnews.bg