Момчетата от “032” не спират да ни провокират с проектите, над които работят. След изключително успешната им съвместна песен с Цветелина Янева “Три минути”, която бе наградена с приза “Любовна дуетна песен на годината” от телевизия “Планета”, в момента те подготвят и няколко нови песни, с които ще финализират работата по дебютния си албум. През следващия месец продуктивната група ще ни представи още един съвместен проект, този път с джаз дивата Хилда Казасян. Предстои и заснемането на видео към новия сингъл на групата, в който участие взима и чаровният италианец Лео. Не на последно място момчетата работят и по първия официален самостоятелен концерт на “032”.

Идеята на концерта е той да бъде нещо лично и запомнящо се, по тази причина момчетата взимат решение да направят нови интерпретации на песните си единствено с пиано. В това ще им помогне маестро Живко Петров, който е и автор на новите аранжименти. Специални гости на момчетата ще бъдат Мария Илиева, Хилда Казасян, Лео и биитбоксъра RedOne. “032” ще представят за първи път пред публика и две от новите си песни, както и свои интерпретации на песни на Michael Jackson, Robbie Williams, Boys II Men и др. Концертът на талантливите момчета ще се проведе под патронажа на министъра на външните работи – Николай Младенов.
Събитието е на 16 март с начален час 19:00 часа в залата на “Сцена Академия” на ул. “Оборище” № 17 и ще се осъществи с любезната подкрепа на фондация “Америка за България”.