Филмовата звезда Стивън Ланг (Stephen Lang), когото за последно видяхме като бруталния генерал Майлс Куаридж, опитващ се да изтреби народа на На’ви в революционния блокбъстър Avatar, идва да раздава справедливост и в България.

Това обаче ще се случи единствено на снимачната площадка на новата продукция на Ню Имидж – „Конан Варварина“, която стартира преди броени дни в студиото в Бояна.

Ланг ще се превъплъти в ролята на Калар Сингх, който ще предвожда демоничните войски, съживени от кралицата на Ачерон. Казано по друг начин, героят му ще е един от тези гадняри, с които ще трябва да се справят новият Конан (Джейсън Момоа) и баща му (Мики Рурк – Mickey Rourke).

Пред MTV aктьорът за пореден път доказа, че разполага с доста колоритен речник, след като обясни, че персонажът му смята да „ореже орехчетата на Конан младши и старши“. При всички положения на нас ще ни е доста любопитно как ще изглежда визуално подобно мащабно начинание, но ще ни се наложи да почакаме поне година.

Самата продукция, която е най-скъпата, снимана някога у нас, ще използва за декор студията на Ню Имидж в столичния квартал „Бояна“, както и минния музей в Перник.
Източник: avtora.com