Тази събота, 6 март в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е наистина много горещо, защото специални гости са една от най-успешните италиански порно звезди – Еделвайс и съпругът й – българският фотограф Алекс Ломски. Двамата се влюбват от пръв поглед на българското черноморие и от тогава са заедно. Еделвайс остава Алекс в България, а по-късно двамата заминават за Италия. Първите си стъпки на еротичната сцена Еделвайс прави в еротичен театър в Рим, когато решава, че може да танцува по-добре от момичетата там. Управителят се съгласява тя да излезе пред публиката и да танцува.

С изпълнението си Еделвайс впечатлява всички присъстващи и най-вече бившия съпруг на легендарната Илона Сталер – Чичолина, който веднага й предлага работа. Скандал в телевизионното предаване, в което работи, изстрелва Еделвайс в центъра на общественото внимание. Следва малка роля във филм на един от най-известните италиански комедийни режисьори… Красавицата се насочва към филмите за възрастни от чисто любопитство: „Беше ми интересно да пробвам!… Но бях вече достатъчно известен персонаж, за да съм в позиция да поставям условията!” Съпругът й Алекс е плътно до нея.

Дори участва заедно с нея с порно филм. „В интерес на инстината друг българин, който да прави това няма – доколкото знам!” – казва Алекс и признава, че причината е била да задоволи любопитството и егото си. – „Ок, имам и аз филм!” Как се чувства съпругът на Еделвайс, когато я гледа в горещите сцени с други мъже? „Ами, то е възбуждащо!” – споделя Алекс, а според половинката му повечето мъже имат такава фантазия – да видят жените си с друг мъж.
Източник: vip-bg.info