Второто издание от успешната серия на клуб Sugar, Bounce Party Finest, ще се проведе на 26 март, петък . Този път гостът е звездата на френската хип хоп сцена DJ Fanatik, който вече 14 години прокарва новия звук на парижките черни партита.

Преди десет години DJ Fanatik предизвиква своеобразна френска музикална революция, като става първият хип хоп диджей, който пуска регетон в сетовете си и създава най-успешната микстейп поредица. По това време той е резидент в клуб на Канарските острови, където за първи път в Европа се чува новият саунд. В петък DJ Fanatik ще е подготвен с ударна доза висококачествен, селектиран хип хоп от всички краища на света, гарниран с отработени трикове зад пулта. Все пак той е трети в DMC шампионата в Лондон през 2006 г.

Интересното е, че DJ Fanatik е доведен в България лично от своя приятел Dj Olivier Leust – предишният гост на Bounce Party Finest. Франзузинът остана толкова доволен от българската публика, че реши да се върне пак и да празнува в клуб Sugar рождения си ден. Разбира се, той също ще почерпи отново със своя сет, всички гости на партито.

Bounce Party Finest се провежда веднъж месечно и е ъпгрейднатата версия на хип-хоп парти номер едно в София. Всеки път различен рап диджей от световна класа представя своя поглед върху съвременната хип-хоп музика. Постоянни резиденти на клуба са Шлеви Долния и Бат Венци от Ъпсурт.