Ледената кралица Асдис Ран, която доскоро бе най-обсъжданата футболна съпруга в българското първенство, вече си има официална цена.

Тя е за посещения на събития и за представяне на продукти. Нежната половинка на бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, станала от нищото известна у нас, е поискала 1000 евро, за да се включи в светско събитие. Svetsko.com информира, че нейната задача не изисквала нищо специфично.

Но уви, най-сексапилната блондинка в България за изтеклата година отказала, понеже пари не й били предложени. Запознати хора споделиха, че исландката нищо не правела без възнаграждение.

Наскоро в жълтата преса у нас се появи информация, че сериозен сексскандал като тези в Челси е на път да се разрази и в семейството на Гардар. Оказа се, че английският таблоидън „Сън“ прави разследване за любовна афера, в която е забъркана Асдис Ран. Според „ШОУ“ манекенката имала вземане даване не с кого да е, а с бившата звезда на Челси и Барселона Ейдур Гудьонсен.

Гардар Гунлаугсон пристигна в ЦСКА през лятото на 2008 година и игра в няколко мача през есента. През пролетта на 2009-а не помирисваше терен, а през лятото разтрогна с клуба. Красивата му половинка обаче набързо спечели хиляди фенове в България и се сдоби с такава популярност, която съпругът й със сигурност никога не би имал сред футболните среди.

Освен с красотата и постоянното присъствие из софийските лъскави заведения, Асдис нашумя и като печена мъжесвалячка. Качество, което носи още от родината си.
Източник: hotnews.bg