Една от най-талантливите и доказани изпълнителки в попфолка – Таня Боева, се присъедини към музикална компания “Ара мюзик”.

Отсега нататък изпълнителката на “Лоша терапия” ще си партнира с мениджмънта на фирмата. От “Ара мюзик” ще правят графика й за участия и медийни изяви, като Таня Боева си остава продуцент на албумите, песните и видеоклиповете.

“С тази крачка ще мога да се концентрирам по-добре върху творчеството и изпълненията си. Ангажиментите ми значително нарастнаха- покрай грижите за сина ми Росен и паралелно с това – сериозното ми завръщане към сцената и музикалния живот – нови песни, клипове, медийни изяви… Времето ми е е кът. Затова реших тази част от бизнеса да доверя на новите си партньори от “Ара мюзик”. И не на последно място – феновете ми най-после ще се зарадват на едно сериозно присъствие на клиповете ми по Фен ТВ и Балканика МТВ”, сподели чаровната певица.

Междувременно в ефира на Фен ТВ може да видите най-актуалния клип на Таня Боева – “Лоша терапия”. До края на месец март на пазара ще се появи и новия й албум, носещ същото име.