Младежкият национал Момчил Цветанов задръсти Фейсбук с голите си снимки

Секс скандал е взривил лагера на футболния отбор на Литекс в Анталия, научи razkritia.com. Тимът замина там за подготовка в началото на месеца, но вместо да работи над формата си, един от футболистите е бил заловен да си пуска еротични снимки на личната страница във „Фейсбук“. 19-годишният Момчил Цветанов бил издаден от свои съотборници на хора от ръководството, че отделя повече време над това да показва голото си тяло в интернет, отколкото върху тренировки.

Наставникът на „оранжевите“ Ангел Червенков побеснял и поискал да изхвърли веднага от групата на отбора „манекенчето“, както самият той го нарекъл. След кратко съвещание ръководителите решили да замажат случая, тъй като се страхували, че Гриша Ганчев ще побеснее и ще си го изкара и на тях затова, че не следят за дисциплината в тима. Младият футболист се разминал единствено с предупреждение.

Проверка на razkritia.com показала, че Цветанов, който е известен сред колегите си с прозвището Чико, е напълнил целия си профил във „Фейсбук“ със свои разголени снимки, на които позира пред огледало и се снима сам?! В последно време младите футболисти в България тотално са се сбъркали и неслучайно нямаме качествени играчи, коментира сайтът и припомня, че преди време вратарят на ЦСКА Иван Караджовбе уличен да се целува с друг мъж на снимка, но тя гордо се мъдреше в личния му профил в социалната мрежа. Същият този Караджов и колегата му Иван Ивановне спират да обикалят кръчмите, и дори участваха в сбиване, след което бяха наръгани с нож!
Момчил Цветанов също е голям фен на кръчмите и дискотеките, ако съдим по фотосите в личния му профил, пишат колегите от razkritia.com и доволно потриват ръце, че сега благодарение на тях случаят ще стигне до ушите на Гриша Ганчев, който е доказал през годините, че не търпи лигльовци и всеки, който не оправдава доверието му, просто си тръгва.
Източник: donbalon.eu