Снимките на новия български сериал „Стъклен дом“ стартираха в столичен мол. Сред изненадите е фолк дивата Емануела, която ще бъде гостуваща звезда в един от дебютните епизоди.

Първи на снимачната площадка на „Стъклен дом“ се изявиха най-младите актьори в сериала – Радина Кърджилова в ролята на Сиана, Бойко Кръстанов в ролята на Дани, Луиза Григорава като Александра и Явор Бахаров, който ще се превъплати в Хари.

Звездите Елена Петрова и Калин Врачански също вече започнаха снимки. Героинята на Елена е романтична и чувствена жена, която трябва да направи избор, който ще предизвика обрати в отношенията на всички герои. Персонажът на Калин Врачански – Камен, пък е с трагично минало, с което трябва да се пребори.

Тийн поколението в сериала също е изправено пред множество житейски изпитания. Бойко Кръстанов се превъплъщава в ролята на Дани – богато и разглезено момче, свикнало да получава всичко по най-бързия и лесен начин. Сиана живее единствено за любовта на другите, свикнала е да дава всичко за този, когото обича и да се жертва.

Александра е дива и често безразсъдна. Тя иска да изживее всеки миг и да пробва от всичко, убедена е, че може да си купи всяко изживяване. Хари е обикновено момче от обикновено семейство, което живее „над нещата“. Той не разбира света и желанията на богатите.

Режисьор на сериала „Стъклен Дом“ е Виктор Божинов. Сагата се очаква да се завърти в ефира на bTV през пролетта.
Източник: avtora.com