Емануела oт Сървайвър 4 пак се съблече, този път на СПА

Най-секси участничката от последния сезон на Сървайвър Емануела, отново захвърли дрехи и задръжки. Преди месец красавицата лъсна гола на корицата на мъжко еротично списание, а този уикенд остана както майка я е родила, докато си правеше Спа процедури в хотел Персенк.

“Много обичам да ходя на СПА, когато имам време и възможност. Любимите ми процедури са с вулканични камъни, мляко и мед. Жените са добри в масажите, но винаги предпочитам мъж да ми ги прави”, откровеничи блондинката. Емануела обаче отскочи до Девин, не само за да поглези тялото си. Тя бе и гост на винената вечер “Светлините на града”, като не пропусна да дегустира от прекрасните вина на бутикова изба “Малката звезда”. На събититето гостите на петзвездното бижу се радваха за пореден път на младия талант, солиста на пловдивския Биг Бенд и студент поп и джаз пеене – Теодор Батуров. Той зарадва аудиторията с любими евъргрийни, песни от репертоара на Франк Синатра, Джо Кокър и Васил Найденов. За двойно повишаване на настроението се погрижи двойка танцьори, които неуморно редуваха румба, салса, танго и още страстни ритми. Те дори показаха първите стъпки на Емануела към заучаването на тангото.

”Не съм тренирала танци, но още от малка ми е голяма мечта да се занимавам с това. Танцувам за удоволствие, най-вече в хаос заведения. Харесвам народният фолклор и танци и съм искала да се запиша, но съм прекалено висока”, сподели сървайвърката.
Източник: erogance.eu