Първото от серията специални издания на традиционното Bounce Party представящо селекция от най-актуалния световен хип-хоп, ще потопи в дебели бас линии клуб Sugar на 12 февруари със специален гост френския DJ Leust.

Bounce Party Finest ще се провежда веднъж месечно и ще е луксозната версия на хип-хоп парти номер едно в София. Всеки път различен рап диджей от световна класа ще представя своя поглед върху съвременната хип-хоп музика.

Не случайно първи гост е Olivier Leust. В продължение на години французинът е известен с това, че свири на афтър партитата на звезди като Akon, Nina Sky и 50 Cent. Освен това, той е и резидент на всички партита през последните 4 години на френската хип-хоп библия “Bounce Magazine”.

От грамофоните на DJ Leust можете да чуете тракове, които ще станат хит след 2 месеца миксирани с вдигащи арендби, соул и диско парчета. Всеки, който иска да се убеди в това, може да чуе негов микс веднага на официалния му myspace профил: http://www.myspace.com/djleust

Bounce Party се ражда преди почти 5 години, когато членовете на Ъпсурт Бат Венци и Шлеви Долния започват да пускат любимата си музика пред приятели в задимен подземен софийски клуб с размери няколко квадратни метра. Няколко години по-късно Bounce Party е най-посещаваното черно парти в столицата, като може да се похвали с това, че успя да събере всички враждуващи български рапъри на едно място и да ги накара да се забавляват заедно.

Не на последно място, Bounce Party може да се похвали и с това, че е магнит за най-атрактивните момичета в София, пред които повечето от клиповете по музикалните телевизии бледнеят.