Това признание руската мегазвезда Алла Пугачова направи само два дни преди празника на влюбените в откровено интервю за своята едноименна радиостанция. На директния въпрос на водещия Пугачова отговори „Дали обичам секса? Много го обичам. Не мога да живея без секс!”. За своите 60 години дивата признава, че е научила много тайни и трикове и добавя. Най-много знания в тази област тя е добила от юношеските си години, когато е общувала и с дами, упражняващи най-древната професия.

Пугачова споделя също, че през живота си е имала много мъже, „даже най-верните ми почитатели не могат да пресметнат точната бройка”, скандално откровеничи звездата. Тя дори се впусна в подробности за сексуалния й живот с 27-години по-младия й годеник Галкин. В радиоефира певицата разказа, че с Месечка (както тя го нарича) наскоро гледали един доста еротичен клип на групата „Винтаж”. „Той се оказа толкова горещ, че след като го изгледахме, ние с Максим … просто беше много весело. Наистина чудесно се позабавлявахме!”. Звездата завърши своите любовни откровения с благодарност към групата „Винтаж” за това горещо видео, запалило и вдъхновило страстната й нощ с Галкин.

Явно седмицата преди Свети Валентин и празничната атмосфера подтикна руската изпълнителка да сподели своите любовни тайни. Наскоро Пугачова разказа и интересни факти по повод съвместния й живот с руския водещ на „Стани богат”. „И ние сме хора като всички останали, живеем без излишен лукс и патос. Много сме щастливи, неразделни сме и живеем един за друг. Делим си поравно домашната работа – аз пера, а Месечка мие чиниите вкъщи. В пазаруването се редуваме. Аз готвя, а той понякога ме води на вечеря в ресторант. Не винаги може всичко да е идеално, понякога и ние като всички други нормални хора се караме, но не може без това! Но все пак може да се каже, че поставям рекорд по постоянство, живеейки с Галкин вече 8 години”, сподели откровено руската мегазвезда отново в интервю в ефира на своето „Радио Алла”.

Имайки предвид тези близки отношения на двойката, едва ли телевизионният водещ на руската версия на шоуто „Стани богат” ще остави своята любима сама цял месец при предстоящото й турне в Германия и последващия й концерт в България. Както знаете, прощалният концерт на Пугачова със световната сцена ще бъде на 4 март в зала 1 на НДК, София.
Източник: erogance.eu