След дълго затишие най-екстремната парти поредица System Error се завръща на сцената с гръм и трясък! Специалното издание ще се проведе на 06 март (събота) в столичния парти център „4 КМ“ с начален час 22:00. Организаторите от Renesanz са събрали на едно място 6 международни диджеи и 10 техни български колеги, които ще свирят в две зали едновременно.

Звездите на вечерта идват главно от страни с горещ темперамент. Световно-известният бразилец DJ Murphy ще се изправи срещу испанецът A.Professor за двубой на 4 грамофона и 2 миксера. Цветнокожият хедлайнер DJ Murphy е познат като скреч-майстор номер 1 в света и през последната година е покорил всички големи фестивали – Love Parade, Mayday, I Love Techno, Nature One, Monegros, Time Warp и др. Битката в основната зала на „4 КМ“ продължава с уникална по рода си женска схватка между Paula Cazenave (Испания) и Adriana Lopez (Колумбия), както и с българския дебют на Loop Junkies (Мексико). Във втората зала пък немецът Jason Little и мексиканецът Acid Flux ще представят своето виждане за твърд звук. От българска страна зад пулта ще се включат Balthazar, JackRock, Birben и др.

Билети за System Error ще се продават единствено вечерта на място, като цената им е 20 лв. преди полунощ и 25 лв. след това.