След като преди месеци филмовата звезда Дейвид Духовни (David Duchovny) влезе в реахабилитационна клиника, за да лекува прекаления си сексуален апетит, сега същото стори и най-добрият голфър в света Тайгър Уудс (Tiger Woods).

Според последните информации, раздираният от скандали Уудс се е решил на тази стъпка в последен опит да спаси семейството си и брака си с шведския модел Елин Нордегрен. Toй е избрал за лечението клиниката Pine Groove в щата Мисисипи, която се счита за една от най-добрите в света и специализирана именно за подобен род заболявания.

Както е известно, в последните месеци пресата буквално бе залята с признания на редица знайни и незнайни дами, признали за секс афери с тъмнокожата спортна звезда, чийто ореол на типичен американски съпруг бе тотално сринат. Сред имената личат такива на негови фенки, актриси и дори… порнозвезда.

Очаквано, Тайгър загуби и основните си спонсори – Accenture PLC, Nike, Gilette, Pepsi и редица други брандове, чието рекламно лице бе. След всичко това той обяви, че слага временно край на спортната си кариера, за да се опита да спаси останките от достойнството и брака си.
Източник: avtora.com