Холивудската звезда Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) е пострадал сериозно по време на снимките на последния си филм – хита The Expendables.

Слай, който е и режисьор на лентата, разкри, че бойните сцени в нея са толкова реалистични, че при една от тях кеч звездата Стийв Остин – Ледения му е счупил носа. 63-годишният актьор е бил веднага подложен на хирургическа намеса и в момента има метална пластина в носната кухина.

„Бяхме седем момчета, всяко от които се биеше с останалите без изключение. Аз обаче пострадах най-сериозно от боя с Ледения и очевидно ще си нося спомен от това за цял живот“, коментира Сталоун.

Филмът, който разказва за група наемници, целящи да свалят от власт диктатор в Южна Америка, наистина впечатлява с актьорския си състав.

В него личат имената на едни от най-големите звезди в екшън жанра в последните 10-15 години – Долф Лундгрен (Dolph Lundgren), Брус Уилис (Bruce Willis), Мики Рурк (Mickey Rourke), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Eрик Робъртс, Джет Лий и др.

В The Expendables e и една от последните роли на актрисата Британи Мърфи (Brittany Murphy), която почина от инфаркт в края на миналата година. Иначе филмът се очаква да се появи на голям екран на 20 август.
Източник: avtora.com