Певицата смайва фенове с шокираща визия

Изпълнителката от „Пайнер“ Милица обяви, че до дни ще бъде готов клипа към новата й песен „Уникален“. Денс парчето е по музика и аранжимент на Цветан Спасов и текст на Тина Денчева. За видео реализацията му Милица отново се доверява на режисьора Ивайло Спасов, с когото работи и по предишния си клип, предизвикал много коментари – „Мъжете сте лесни“.

В „Уникален“ Милица пее за начина, по който мъжете възприемат красивите жени – като играчки, които могат да използват докато им омръзнат и след това да захвърлят. За да илюстрира тематиката младата певица се превъплъщава в ролята на жива кукла. В кадрите, в които се появява с двама от атрактивните си танцьори, тя е тъжна и статична. Когато обаче танцува с момичетата, Милица е истинска, дива и секси и разкрива скритата си същност.

Една от най-шокиращите визии в клипа на певицата е тази, в която тя е облечена в прозрачно трико, а по цялото й тяло, включително и пред очите, минават огромни ципове – символ на нежеланието ни да погледнем истината в очите.
Източник: erogance.eu