Огнената певица на „Ара мюзик“ Ивена се запали по нумерологията. И с удоволствие прави хороскопи на приятели и колеги, които се сбъдват.

„Влечението ми към цифрите е някъде от 5 години. За мен нумерологията е сериозна древна наука, от чиято мъдрост са се поучавали много философи в стари времена. Аз в такива работи като магии и карти не вярвам, не ходя по врачки“, разказва изпълнителката на “Като кученце”.
Всичко започнало случайно и спонтанно. Нейна приятелка преди време й предложила да отидат при жена-нумероложка в София. Така двете се озовали в квартал „Слатина“.

„Тази жена ми обясни колко важно и уникално е значението на числата в живота на хората. Имаше оставени книги. Взех и ги прочетох, като си набавих и допълнителна литература“, допълва Ивена. След това тя ходила още няколко пъти при специалистката, която я научила как сама да си определя в каква година влиза.

„Преди време ме предупреди да се пазя от колежка. Аз й казах, че не съм конфликтна личност и не смятам да се карам с никого. После, когато стана скандалът на наградите на сп. „Нов фолк“, разбрах, че е познала“, откровена е Ивена.

Красавицата вече е изчислила и личнато си число за 2010-а – 4. Това означава, че ще трябва да работи упорито, но крайните резултати няма да идват бързо. Ивена прави прогнози и на свои колеги от “Ара мюзик”. Много преди Крум да премине в редиците на попфолка, тя му казала: „Ти ще сториш нещо, с което ще промениш към добро кариерата си.“ Познала доста неща и на приятелката си Джина Стоева.
Източник: erogance.eu