Първият номер едно за новото десетилетие в официалната Българска еърплей класация е песента Amazing на румънката Inna! Новият хит на чаровната певица вече четвърта поредна седмица е на първа позиция, според информация на Nielsen Music Control. Това означава, че най-въртяното парче в българския радио- и Тв ефир в последния месец е именно Amazing.

Amazing е третият официален сингъл в кариерата на румънската певица и също третият й, който достига първа позиция у нас в последните 12 месеца. По този начин Inna се превърна в една от най-харесваните певици у нас за 2009 г., а големият й успех явно ще продължи и през новата 2010 г.

Междувременно пък от екипа на певицата обявиха и името на предстоящия й нов сингъл – 10 Minutes. По него тя отново работи с момчетата от продуцентското трио Play & Win. Певицата обещава в това парче да разчупи превърналият се в емблематичен за нейната продукция саунд. 10 Minutes отново ще бъде със силно клубно влияние, но обещава новото десетилетие да дойде с нов хитов стил, който според Inna и екипа й ще бъде не по-малко разпознаваем и уникален!
Източник: erogance.eu