Певицата удари в десятката с новия си хит „Аз жени не ям!”

Близък приятел на убития преди седмица радиоводещ Боби Цанков стои зад ареста на фолкдивата Габриела, разкриха близки до певицата. Преди месец единствената звезда във фолка с 2 висши образонания бе арестувана в центъра на София заради краден автомобил Тойота. Тя изпробвала колата с намерение да я купи, без да подозира, че това ще я вкара в ареста.

Оказало се, че тойотата, обявена за продажба от авер на Цанков, е обявена за издирване. Докато се изясни случаят, певицата с най-голям силиконов бюст бе задържана в 1 РПУ с опасност за 24-часов престой в арестантската килия. След направена справка стана ясно, че Габриела е невинна и тя бе освободна от полицейското управление.

„Не знам дали има последствия за този, който ме забърка в тази каша. Аз се опитах да го намеря след ареста, но той се скри”, признава певицата, която след броени дни ще завърти в ефира най-новия си хит „Аз жени не ям!”.

След като направи прецедент и застрахова 900-кубиковия си силиконов бюст за 100 хиляди евро, екзотичната певица вече има полица, която я брани от агресивни нападения. Сумата е цели 200 хиляди евро.

Мениджърите на певицата – zastrahovam.com, които бдят за съхранението на пищните й форми и за спокойствието й, успешно поеха организирането на музикалните й ангажименти.