Напоследък гласовитите певци Ерик и Валентина все по-често са забелязвани да купонясват заедно из нощните клубове. Изпълнителите нa твърдят, че между тях няма нищо повече от добро приятелство и просто им е приятно да се радват на компанията си и да се забавляват.

Двамата се познават отдавна покрай работата си в различни заведения из страната. „Знаем се от много години и през цялото време сме били много близки. Винаги сме се разбирали чудесно.”, сподели Валентина. „Ерик е страхотен професионалист и за мен е удоволствие, че сега сме колеги”, допълни певицата на „Боли ли?”.

Ерик бърза да върне комплиментите на колежката си. „Валентина е много точен човек. Радвам се, че се завърна на музикалната сцена и то точно в нашата музикална компания.”, не крие задоволството си изпълнителят на „Твоят мъж”.

Преди време в интервю за радио „Сигнал плюс”, където Валентина беше гост, се обади Ерик, за да засвидетелства приятелството си и уважението си към колежката си. После уж на шега подхвърли, че са си достатъчно близки и защо пък да не си направят едно бебе през 2010. Двамата избухнаха в бурен смях, а Валентина веднага побърза да обясни, че това е шега и между тях съществува само много добро приятелско и колегиално отношение. Въпреки това слуховете, че помежду им има нещо повече, не закъсняха. Дали, обаче, предположенията на феновете им са основателни, двамата мълчат по въпроса и засега не признават нищо.
Източник: erogance.eu