Най-голямата звезда на сръбската музика Цеца Величкович е бременна. Таткото разбира се е нейния нов любим – манекенът Владимир Цветкович.

Бъдещият баща се похвалил на най-близките си приятели, че 5 години по-голямата от него Цеца е бременна и че разбрали радостната новина няколко дни преди края на старата 2009 година, съобщиха сръбски медии, цитирани от „Актуално“.
Според извор, близък до Цеца, на 25 декември певицата посетила частна клиника, където се потвърдило, че е бременна. Тази новина обаче все още се пази в строга тайна, а заради бременността фолк дивата решила и да не дава интервюта докато ни реши да обяви официално новината.

След дълги години мълчание за личния живот на Цеца, малко преди Нова година тя най-после призна, че има до себе си истински мъж, с когото е готова да създаде семейство.

Цеца започна връзката си с манекена преди 5 месеца и от тогава са неразделни. Цеца и Цвеле заедно пътуват както по участия на звездата, така и на романтични уикенди.

При въпрос за бременността, бъдещият татко сериозно отговорил на репортери: „Извинете, но не искам да коментирам нищо. Няма да отговарям на въпроси, не се сърдете“. Цеца пък само отвърнала: „Информацията не е точна, моля, не ме забърквайте с дезинформации“.
Източник: paparak.bg