Интригата определено се заплита. Колегите от Signal.bg, решиха да проверят до колко са верни писанията на списание „Блясък“, че Коцето и Райна окончателно са се разделили.

„Това си е реклама, нека си пишат журналистите“ – коментарът на Константин по повод публикацията „Защо скриха раздялата“ в днешния брой на сп.“Блясък“. Константин каза за Signal.bg, че не иска непрекъснато да им се ровят в личния живот, но пък е наясно, че това е тема, която предизвиква интерес и феновете са любопитни. Изпълнителят на хита „Черна роза“ нито отрече, нито потвърди да са се разделили с Райна.

Свързахме се и с Райна, минути преди да започне репетицията ú във „VIP Dance“. В залата тя вече беше видяла списанието. Ето какъв е коментарът ú:

„Това, което се случва между мен и Коцето си е лично наша работа. Не коментираме личния си живот, не сме го правили и пред журналисти на сп. „Блясък“. Това, което е излязло, понеже там пише, че сме потвърдили раздялата си, такова нещо няма нито от моя, нито от негова страна. Вчера ми се обадиха и ме поставиха пред свършен факт. Зададоха ми въпроса: „Как ще коментираш неговото изказване?“, като се опитаха да ме блъфират и аз казах: „Това съм убедена, че той не го е казал. Така че тези опити за блъф при мен няма как да минат“. Журналистката ми каза: „Отричаш или потвърждаваш?“ – и аз ú казах: „Не коментирам“. При което тя ми каза следното: „Щом мълчите, значи е истина“. Отговорих ú: „Както си го разбирате, така. Ваша си истина, не е моя истина.“

Райна вече е прочела какво точно пише в статията и никак не е съгласна с написаното:

„Когато кажа, че не коментирам, не означава, че се съгласявам с това, което те вярват“ – ядосва се тя.

Колегата от „Блясък“ се е свързала с двамата изпълнители и ги е питала за това дали са разделени. Вече няколко месеца, във всяко интервю с Райна и Коце, това е най-горещият и обсъждан въпрос. И двамата са много последователни в отговорите си, но не допускат да разберем докрай каква е истината.

Така или иначе спекулации на тази тема ще има докато и двамата не се съгласят да кажат категорично как стоят нещата в личен план. Иначе, колкото и да не им се иска на Райна и Коце, писанията и крайните коментари на фенове и журналисти ще продължават и в двете посоки.
Източник: paparak.bg