На всички им е ясно, че дори мъртъв, Кралят на попа ще остане ненадминат. Едва ли в близките десетилетия ще се появи друг който да успее да се конкурира с най-добрия и да спече сърцата на милиарди хора по света.

Но въпреки славата в света на богатите и известните винаги става дума и за пари. Бащата на Майкъл – Джо Джексън, със сигурност е човекът който печели най-добре след неочакваната смърт на сина си. Той ще получи солидната сума от 250 000 долара отново благодарение на именития си син.

След като таткото на Майкъл е причината синът му да започне да се занимава с музика, Джо явно е решил да се възползва от славата на Краля и след като семейство Джексън го погреба.

Бащата на един от най-великите изпълнители на всички времена ще получи огромната сума, за да разказва истории за живота на Майкъл Джексън. Това ще се случва през първата седмица, през която ще се излъчва филма за Краля и подготовката му за концертите в Лондон This Is It. Преди началото на всяка прожекция в английската столица Джо ще се появява в целия си блясък и ще споделя със зрителите малко известни факти от живота и за личността на Майкъл Джексън. Все още не било съвсем ясно дали Джо ще получи парите еднократно или всяко негово появяване ще „струва” по 250 хилядарки.

Голяма част от феновете на Джако вече обсъдиха във фен форумите „инициативата“ на баща му. Повечето от тях осъдиха намеренията на бащата на Краля да забогатее на гърба на Майкъл Джексън.
Източник: paparak.bg