Една от най-лъчезарните телевизионни водещи Вяра Атова, дебютира на родната музикална сцена с първи сингъл и видеоклип. Песента се казва “The One” и е съчетание от поп и R`n`B стил.

На музикалната сцена ще срещаме Вяра под артистичния псевдоним AV /ЕйВи/, който представлява абревиатура от името и фамилията й, но в обратен ред.

Автор на текста е самата AV, а музиката и аранжимента са на композитора Светлин Къслев /работил с Galia, Миро, Румънеца и Енчев и други/.

Във видеото, дело на младия и талантлив режисьор Доби Николов и оператора Ивайло Конов, AV сменя цели шест визии. За разлика от повечето видеоклипове, представящи сложна сюжетна линия, “The One” е изцяло имиджов, залагащ на динамична хореография и пъстри цветове. Сексапилното излъчване на изпълнителката пък ще омагьоса всеки, седнал пред малкия екран.

За перфектната визия на AV и балета й се погрижиха екип от професионалисти, начело с топ гримьора Слав.

Младата изпълнителка не за първи път застава пред камерата. Тя е едно от лицата на музикалната медия „City” и зад гърба си има десетки предавания и интервюта с родни и свтовноизветни изпълнители.

В продължение на седем години , AV е вземала уроци по пиано. Още като ученичка проявява таланта си и участва в няколко училищни концерта. За кратко успява да развие и танцовите си умения, но музиката е това, което я привлича най-силно.

През 2002-ра година AV започва да учи журналистика в Нов Български Университет и по същото време има собствена рубрика – „Мис Таен Агент” във вестник Меридиан Мач, която наподобява „скрита камера”.
Източник: erogance.eu