Тя е адски популярна зад океана. Известната водеща Елън Де Дженерис помолила Бекс да си направи татус в нейна чест предаде БТА.

Бекъм вече има няколко татуировки по тялото си. Той бе гост в нейното ток шоу. Когато Елън се опита да му внуши, че ще е добре да си направи татуировка в нейна чест, Дейвид отвърна – „Много съм изкушен“.

По време на интервюто Дейвид, който през юли си татуира 10 рози на ръката, за да отбележи 10-годишнината от сватбата си с Виктория, разкри, че съпругата му е щастлива, когато той й поднася мили изненади. Винаги се старая да я зарадвам, заяви той. Тя изглежда щастлива, когато получава подаръци от мен.

Винаги се опитваме да направим нещо специално един за друг. Не винаги става дума за подаръци. Просто подреждаме нещата така, че известно време да сме заедно, да вечеряме някъде заедно. Това е много важно за нас, допълни Бекъм.

34-годишният футболист от Лос Анджелис галакси увери, че би му харесало да работи заедно с Виктория над друга рекламна кампания за бельо на „Емпорио Армани“.
Източник: paparak.bg